Hvordan konkurrere på ski?

Har du et godt konkurranseinstinkt? Selv om man ikke er en skiproff kan det være veldig spennende å konkurrere på ski. I denne artikkelen skal vi gå inn på konkurranser du kan ha med vennene dine, slik at du kan konkurrere på ski om dette er noe du ønsker! 

Utfordre venner og bekjente

Esitelty kuva Hvordan konkurrere pa ski Utfordre venner og bekjente - Hvordan konkurrere på ski?

Noe som er en klassisk konkurranse på ski, er det å gå lengst. Dette er en konkurranse som dere kan arrangere i en viss tidsperiode. Det kan også være at dere kan satse litt penger, slik at det blir ekstra spennende. Det å delta i konkurranser med venner og bekjente er noe av det mest spennende du kan gjøre! Når dere har kåret en vinner, kan dere jo også melde dere på Konkurransen på denne nettsiden. Det gjør at dere får enda flere vinnersjanser. Dere kan jo også prøve dere på en quiz sammen?

Utfordre deg selv

Esitelty kuva Hvordan konkurrere pa ski Utfordre deg selv - Hvordan konkurrere på ski?

Det mange ikke tenker på er at de kan konkurrere mot seg selv. Hvis du har planer om å gå den samme strekningen om og om igjen, kan du begynne å ta tiden på deg selv. Da vil du fort finne ut om du har blitt raskere, eller om du bare har mer energi noen dager. Det er faktisk ganske fascinerende å følge med på sin egen framgang. Visste du forresten at du som går på rulleski oppfordres til å ligge midt i veien?

Sommer- og vinter-OL

Esitelty kuva Hvordan konkurrere pa ski Sommer og vinter OL - Hvordan konkurrere på ski?

Dere kan jo også la dere inspirere av sommer- og vinter-OL. Kanskje det er en god idé å arrangere en OL-lignende konkurranse årlig? Det er en spennende idé som vil fungere godt til å holde vennegjengen samlet om noe som er konkurransefokusert og egentlig ganske gøy. Dere kan jo også trene sammen på både ski og rulleski til dette!