Om oss i Vardaasen Skisenter

Velkommen til oss i Vardaasen Skisenter! 

Her vil du finne informasjon om en rekke typer ulike skisentre i Asker. Du vil finne informasjon om hvor de ligger, ulike typer billetter og priser, trening og ikke minst løypekart. Vi fokuserer helst på nybegynnere, men tilbyr også info til de som har god trening innenfor skisporten. 

Hvorfor har vi startet denne siden?

Esitelty kuva Om oss i Vardaasen Skisenter Hvorfor har vi startet denne siden - Om oss i Vardaasen Skisenter

Vi har startet denne siden rett og slett fordi vi mener at informasjon om skisporten bør bli samlet på ett sted. Det er jo sånn at det i Asker finnes ganske mange muligheter for å gå på ski som ikke alle nødvendigvis vet om. Vi liker å dele på informasjonen vi finner. Vi liker også å dele tips og triks om hva det er du kan gjøre for å trene litt ekstra eller få litt billigere billetter. Vi har startet denne siden fordi vi vil være med å hjelpe deg! 

Hvem er vi?

Esitelty kuva Om oss i Vardaasen Skisenter Hvem er vi - Om oss i Vardaasen Skisenter

Vi er en gjeng skientusiaster som liker å dele informasjonen vi finner. Vi i teamet bak Vardaasen Skisenter har ulik erfaring innenfor det å stå på ski og vil gjerne dele denne informasjonen med deg. Vi er veldig glade i å få rabatter på skisentre og tenker derfor at det må finnes mange andre der ute som også kan være interesserte i dette.  Vi håper at du kan finne noe nyttig informasjon på våre hjemmesider. Vi er her for å hjelpe deg og ikke minst få deg til å stå mer på ski!